Веганські рецепти другі страви

Березень 12, 2020
 

Копчений тофу рецепти - страви з сиром тофу в пост Інгредієнти Тофу 1 пачка 250 грам (я купувала ТМ «Зелена корова») Веганський твердий сир – приблизно 80 -100 грам (натертий) Рослинна олія для смаження Для кляру мука нутова — 150 грам вода-150 грам сіль — 1 ч. л. асафетида дрібка перець чорний мелений...

Пісні рисові котлети рецептом поділився Едуард Храпай Інгредієнти: 1 склянка рису 2-3 середні картоплі пропорція картоплі до рису приблизно пропорції 1/3 тобто. рису має бути більше, наступного разу спробую приготувати 1:1 :) 1 пучок зелені 0,250 грам копченого тофу спеції: по 1 ч. л. - асафетида , чорна...

Горохові котлети з капустою новий погляд на старий, перевірений рецепт:) Інгредієнти: 0,5 кг гороху 0,3 кг капусти 1 ч. л. асафетиди 1 ч. л. чорної солі 1 ч. л. чорного меленого перцю або суміші перців 1 ч. л. коріандру олія (для обсмажування) Приготування: 1. Замочуємо горох на ніч 2. Наступного дня - подрібнюємо...

Кабачки в пануванні без яєць рецепт та фото Ольги Артемової (авторський, викладаю без змін) Інгредієнти: кабачок цукіні манна крупа харчові дріжджі сіль (за смаком) масло для смаження ВАЖЛИВО!  Цей рецепт розроблений для ЦУКІНІ, т.к. звичайний кабачок під час смаження дає сік Приготування:...

Кабачкові оладки з помідором рецептом поділилася Москаленко Віта Інгредієнти: 3 середні кабачки 2 середні моркви 4-5 ст. л борошна зелень петрушки помідори веганський майонез спеції (за смаком) : асафетиду сіль чорний мелений перець Приготування: 1. Почищену моркву та кабачки натираємо на тертці...

Нутові котлети фалафель Інгредієнти: 1 склянка нуту 1 банку консервованої кукурудзи 100-110 грам нутового борошна (можна замінити горохове або звичайне біле) 1 год л. асафетиди 0,5 ч. л. чорного меленого перцю 1 ч. л. листя шамбали (можна без неї) 1 пучок зелені (на свій смак, можна і без зелені або можна використовувати сушену...

Велика біла квасоля в духовці Гігантес сто фурно РЕЦЕПТ від Надії Валинкевич із сонячної Греції:) Гігантес  - це велика біла квасоля. Я читала, що раніше ця страва їли бідні, зараз же це одна з найулюбленіших грецьких - закусок (можна також їсти як повноцінне блюдо). Дуже популярним, гігантес є під час посту, часто його...

Сейтан - це пшеничний білок у чистому вигляді. Цей продукт часто використовують у макробіотичному приготуванні, а також у вегетаріанській та веганській кулінарії, і його можна умовно назвати «замінником м'яса», оскільки сейтан готують схожим чином – смажать, варять, роблять біфстроганів, гуляш, фарш тощо. Є довгий і трудомісткий процес приготування...

Показати ще 8 сторінку