Спеції та прянощі застосування

Листопад 29, 2020
 

Куркума являє собою потужний антибіотик і антиоксидант, створений природою. Вирощений в Індії і приготований особливим методом, продукт є екологічно чистим і максимально ефективним в застосуванні. Дана БАД проведена у вигляді капсул. Вміст активного компонента куркуми- куркумина, в капсулах в десятки разів вище, ніж в традиційній приправі. Склад...

Що таке зіра?

Червень 25, 2021

Зіра – трав'яниста рослина, інша назва: зера, римський тмин, кмин, кумін. Іноді зиру плутають з кмином. Насіння схоже, але це різні види. Насіння зіри виділяються насиченим горіховим смаком з злегка гіркуватим присмаком. Зіра є дуже популярною приправою, гідності якої цінували в стародавні часи фараони та імператори. Найбільш поширені сорти...

Листя карі

Червень 25, 2021

Листя дерева каррі, що виростає в районах Південно-Західної Азії, широко застосовують в індійській кулінарії і медицині. Листя карі нагадують лавр, але з вираженим анісовим і цитрусовим ароматом. Використовують приправу з листя каррі в гарячих перших стравах, стравах з круп, овочів, надаючи специфічний, східний пряний аромат страв. Застосовують...

Чорна сіль , це гірська сіль, видобуток якої відбувається з вулканічних порід районів Індії та Пакистану. Відомий продукт в Індії, повсюдно застосовується в Аюрведе. Особливості чорної солі Головна відмінність чорної солі від звичної кухонної, це наявність в складі безлічі корисних для організму людини мінералів і мікроелементів. Наприклад:...

Пажитник це , друга назва шамбала (на укр. мові Гуньба сінна), - однорічна рослина сімейства бобових, що живе в гористій місцевості. Підготовлені насіння пажитника , мелені і в цілісному вигляді, широко використовують в кулінарії і медицині. Насіння пажитника містять безліч корисних для людського організму речовин: мінерали, вітаміни, ензими,...

Кероб - що це за продукт? Кероб - це стручкові плоди вічнозеленого ріжкового дерева, що росте в середземноморських країнах, а саме - в Італії, Іспанії, на Кіпрі та ін. У сирому вигляді даний продукт неїстівний. Але після того як його в незрілому вигляді зривають і сушать на сонці, він стає дуже солодким і смачним. Зовні кероб мало чим відрізняється...

Чому агар-агар? Застосування агар-агара Агар-агар – це рослинний аналог харчового желатину. Проводять його з бурих і червоних водоростей, які ростуть в Тихому океані і Білому морі. Його властивість утворювати щільний холодець у водних розчинах і використовують в якості стабілізуючого компонента в деяких продуктах харчування (зефір, мармелад,...

ТИМ ХТО любить гостріше і ароматний! Як спеції поєднуються з різними продуктами? Адже саме спеції допомагають нам розкрити таємні смакові властивості тих чи інших продуктів. Підкреслити, додати, збагатити і ... Зробити будь-яку страву не просто смачним, але і корисним. ГОРОХ: імбир , кориця, чилі, запашний перець, куркума , коріандр,...

Показати ще 1 сторінку