Веганські десерти- сторінка [сторінка]

Лютий 12, 2020
 

Торт "Пташине молоко" на аквафабі Нам знадобитися для сиропу 120 грам води 200 грам цукру (я використовую 150 грам) від 8-10 грам агар-агар (обсяг залежить від якості агар-агар) Основа для аквафаби масляно - згущений крем 120 грам масла і 120 грам згущеного молока (за бажанням можна брати більше 200 грам масла і 200...

Веган чізкейк з тофу Нам знадобитися Для основи чізкейку 100 г вівсяних пластівців (або будь-який пісне печиво, без молока і яєць) 100 г макуха волоського горіха (завжди коли роблю рослинне молоко, макуха використовую в печиво, коржі, цукерки і т.д ....) 7 – 10 шт. фініків, краще брати м'які 40 г розтопленого кокосового...

Шовковий шоколадний трюфель Нам знадобитися: 1 стиглий авокадо ½ склянки м'яких фініків (якщо у вас сухуваті замочіть їх у теплій воді хвилин на 30-40) ¼  + 2 їдальні ложки какао порошку, у мене кероб 1,5 столової ложки розтопленого кокосового масла 1,5 столової ложки кокосової борошна Щіпка рожевої солі....

Що таке Аквафаба? 1 стакан нуту замочити на ніч Процес приготування Зливаємо воду і добре промиваємо нут Беремо відповідну для нашого кількості каструльку (НЕ емальовану) висипаємо в неї нут і заливаємо, що б вода покрила нут 1-2 см. Варимо до готовності, поки нут не стане м'яким (перевіряємо пальцями), маслянистим і не увариться...

Легко і просто - ЯБЛУЧНА Гранола Інгредієнти: Яблуко (очищене і нарізане) - 300 г. Вівсяні пластівці - 110 г. Ізюм - 110 г. Банан - 1 шт. Цукор - 3 ст. л. Кориця мелена - 1/2 ч. л. Мед - 2 ст. л. Кокосове масло (для змащування форми) - 2 ч.л. Приготування: Злегка змастіть маслом форму. Розігрійте...

Веганські торт «пташине молоко з лохиною" Рецепт суфле і глазур від Мармеладний Лисиці Для бісквіта нам знадобитися Борошно - 1.5 склянки Вода краще мінеральну (можна чай, компот) - 1 стакан Розпушувач - 2 чайні ложки (я використовувала 1 ч.л соди гашеного лимонним соком) Ванілін - 1 ч. л Цукор – 1 стакан я використовую менше -180...

Мус з керобового тофу - банановий. Час приготування 10 хв + 1 на охолодження. Цей мус-легкий, кремовий, насичений і щільний. У мене було 290 грам керобового тофу. У блендер кладемо: тофу 1 банан рослинна молоко (мигдальне, кокосове ......) його кількість регулюємо самі. Мус повинен вийти однорідним, шовковистим....

Сироедческій сезонний тортик хурма-гарбуз Нам знадобитися - роз'ємна форма діаметром 20-22 мм, блендер чаша, склянку 250 мл., Пергаментний папір для застиланні дна форми, можна використовувати також підкладку - дуже зручно. Основа 1,5-2 стакан мигдаль або будь-яких інших сирих горіхів 1 стакан фініків / родзинок Крем...

Показати ще 3 сторінку