Веганські роли з тофу

Травень 23, 2021

Овочевий рол з тофу

Інгредієнти:

  • 1 шт. лаваш (вийде 4 ролу, я брала великий овальний лаваш)
  • 100-150 грам тофу
  • 1 шт. огірок
  • 1 шт. помідор
  • 100-200 грам капусти (приблизно)
  • 2 листа водоростей норі
  • VEGAN майонез, кетчуп (будь-який інший соус)
  • спеції за смаком (асафетида, чорна сіль, чорний мелений перець)

Приготування:

  1. Тофу нарізаємо на свій смак (брусочками-трикутничками-квадратиками-пластинками) і обсмажуємо на сковороді з улюбленими спеціями (можна використовувати копчений тофу або тофу із спеціями, а так же можна його не обсмажувати предваріательно, а тільки злегка підігріти на сковороді щоб він став теплим)
  2. Капусту тонко шаткуємо
  3. Огірок нарізаємо соломкою
  4. Помідор тонко нарізаємо кружечками
  5. Лаваш розрізаємо навпіл, начинку будемо викладати боку розрізу (від рівного краю в бік овального)
  6. Беремо одну половину лаваша, оступається від краю приблизно 2 см і змащуємо кетчупом, потім майонезом (за розміром листа норі), зверху кладемо 1 лист норі (всі овочі будемо викладати по довжині листа норі, займаючи овочами 1/3 частина листа норі)
  7. На лист норі викладаємо капусту, потім тофу, помідор і огірок
  8. Загортаємо лаваш: спочатку всередину загинаємо краю лаваша (до листа норі), потім від рівного краю лаваша починаємо його загортати в рол (якщо хочете, то готовий рол можна злегка підсмажити (підігріти) на сковороді)
  9. Розрізаємо ролл на 2 частини

повторюємо процедуру з другою частиною лаваша :)

Нотатки на полях:

  • смачна начинка для ролу: Майонз + кетчуп + лист норі + смажені кабачки - принцип формування ролу той же
  • ще одна смачна начинка для лаваша, без овочів, але лист норі зберігаємо
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук