Суп з кіноа і рисової локшини

Квітень 10, 2020

Суп з кіноа і рисової локшини

Легкий, але поживний супчик з кіноа і рисової локшини - готується дуже швидко!

Нам знадобиться

  • Кіноа -0,5 ст. (Замочений не менш 30 хвилин)
  • Локшина рисова - 100 грам
  • Морква велика - 1 шт.
  • Солодкий перець - 100 грам
  • Кокосове масло - 2 ст. л
  • Веганська ковбаса - 150 - 200 грам
  • Зелень жменю, будь-яка
  • Спеції: коріандр, паприка, асафетида.
  • Гаряча вода (окріп) або овочевий бульйон
  • Каструля на 2 л.

Приготування:

  • беремо каструлю з товстим дном розігріваємо, додаємо спеції, крім асафетиди. Відправляємо натерту на дрібній тертці моркву дрібку цукру і тушкуємо поки вона не стане м'якою, потім перець солодкий потроху підливати гарячої води і хвилин 10 тушкуємо на середах вогні.
  • нарізати кубиками або соломкою і злегка обсмажити веганську ковбасу.
  • додаємо киноа і заливаємо овочевим бульйоном, відправляємо рисову локшину залишаємо хвилин на 15. Додаємо ковбасу, зелень, асафетиду
  • готовий суп з кіноа збризніть лимонним соком, посоліть за смаком.
  • можна додати свіжу зелень перед подачею, якщо вона є, в моєму випадку була заморожена.
  • накриваємо кришкою.
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук