Суп з кіноа і рисової локшини
Легкий, але поживний супчик з кіноа і рисової локшини - готується дуже швидко!
Нам знадобиться
- Кіноа -0,5 ст. (Замочений не менш 30 хвилин)
- Локшина рисова - 100 грам
- Морква велика - 1 шт.
- Солодкий перець - 100 грам
- Кокосове масло - 2 ст. л
- Веганська ковбаса - 150 - 200 грам
- Зелень жменю, будь-яка
- Спеції: коріандр, паприка, асафетида.
- Гаряча вода (окріп) або овочевий бульйон
- Каструля на 2 л.
Приготування:
- беремо каструлю з товстим дном розігріваємо, додаємо спеції, крім асафетиди. Відправляємо натерту на дрібній тертці моркву дрібку цукру і тушкуємо поки вона не стане м'якою, потім перець солодкий потроху підливати гарячої води і хвилин 10 тушкуємо на середах вогні.
- нарізати кубиками або соломкою і злегка обсмажити веганську ковбасу.
- додаємо киноа і заливаємо овочевим бульйоном, відправляємо рисову локшину залишаємо хвилин на 15. Додаємо ковбасу, зелень, асафетиду
- готовий суп з кіноа збризніть лимонним соком, посоліть за смаком.
- можна додати свіжу зелень перед подачею, якщо вона є, в моєму випадку була заморожена.
- накриваємо кришкою.