Солянка в пост

Травень 12, 2021

Суп солянка пісна

Інгредієнти: (на 3 літри)

  • 5-6 шт. середніх картоплин
  • 1 середня морква
  • 3 ст.л. томатної пасти
  • 100 - 150 гр. веганскої ковбаси (можна купити тут)
  • 2 маринованих (1 солоний) огірка
  • 1 лавровий лист
  • 1/2 склянки розсолу від огірків
  • 15 шт. маслин
  • сіль, чорний перець - за смаком
  • 2 ч.л. цукру
  • 1 ч.л. копченої паприки
  • 0,5 ч.л. порошку чилі
  • зелень (петрушка, кріп, кінза)

за бажанням можна додати соєві шматочки (відварити і обсмажити)

Приготування:
1. Налити в каструлю води, дати їй закипіти, кинути лавровий лист і влити огірковий розсіл
2. Картоплю очистити, нарізати і кинути в киплячу воду
3. Моркву натерти на дрібній тертці (очищену), пригасити на сковороді, додати до неї томатну пасту, чилі і копчену паприку і цукор, дати згасити 5 хв.
4. Коли вода з картоплею закипить, зняти всю піну, додати зажарку, веганські ковбасу (нарізану), посолити і поперчити, дати покипіти хвилин 5
5. Нарізати (або натерти) огірки, маслини і додати в каструлю
6. Перевірити готовність картоплі, якщо вже майже готовий, тоді можна наробити зелень і додати її
ВАЖЛИВО, не закривати кришкою, тоді зелень збереже свій колір і не потемніє
7. Дати настоятися, подавати з часточкою лимона (за бажанням)

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук