Овочевий суп-пюре без картоплі

Травень 19, 2021

Овочевий суп-пюре без картоплі

Інгредієнти:

  • 1 середній баклажан
  • 1 середній кабачок
  • 1 не велика кольорова капуста або брокколі
  • 2-3 огірка
  • пару листочків м'яти (за смаком)
  • 5 великих листків шпинату
  • лимонний сік (за смаком)
  • пучок зелені (за смаком)
  • сіль і спеції за смаком

Приготування:

  1. Кабачок і баклажан очищаємо від шкірки і нарізаємо на кубики
  2. Капусту розбираємо на суцвіття
  3. Капусту, баклажан, кабачок укладаємо в каструльку і заливаємо гарячою водою, щоб вона покрила їх на 1 см і варимо на вогні до готовності
  4. Коли овочі готові - збиваємо їх до однорідної маси блендером
  5. Додаємо до них листя шпинату, зелень - знову збиваємо, додаємо сіль і спеції за смаком (можна без спецій, вийде дуууже ніжний овочевий смак) ставимо на вогонь і даємо трохи кіпнуть, вимикаємо вогонь
  6. Огірок очищаємо від шкірки, нарізаємо і додаємо в каструльку, туди ж кладемо листочки м'яти і видавлюємо трохи лимонного соку
  7. Ще раз все блендером до однорідної маси. ВСЕ :) супчик готовий, можна подавати відразу гарячим, а можна їсти і холодним

Нотатки на полях:
- цей супчик можна робити з будь-яких овочів, можна додавати рослинний вершки або веганські (натертий) сирок. Все це буде міняти смак супчика

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук