Суп-пюре з кабачків
Інгредієнти:
- 3-4 шт. середніх кабачка
- 2-3 шт. середніх картоплин
- лавровий лист
- щіпка мускатного горіха
- шамбала
- уцхо-сунелли (по бажанню)
- чорна Гімалайська сіль (або звичайна сіль)
- чорний перець
- асафетида
- рослинна олія
Приготування:
- Очищаємо картоплю від шкірки, якщо кабачки вже не молоді, тоді очищаємо і їх від шкірки і виймаємо насіння
- Кабачки і картоплю нарізаємо кубиками (приблизно 2х2 см)
- На рослинному маслі, в каструлі, обсмажуємо кабачки і картопля, поки закипає вода в електрочайнику
- Заливаємо цією водою овочі, щоб вона їх трохи покрила, кладемо спеції і варимо приблизно 20 хв. на маленькому вогні, до готовності
- Виймаємо лавровий лист з каструльки
- Збиваємо нашу суміш блендером до однорідно маси
За бажанням можна додати сухарики і зелень :)