Кабачковий суп-пюре пісний

Травень 19, 2021

Суп-пюре з кабачків

Інгредієнти:

  • 3-4 шт. середніх кабачка
  • 2-3 шт. середніх картоплин
  • лавровий лист
  • щіпка мускатного горіха
  • шамбала
  • уцхо-сунелли (по бажанню)
  • чорна Гімалайська сіль (або звичайна сіль)
  • чорний перець
  • асафетида
  • рослинна олія

Приготування:

  1. Очищаємо картоплю від шкірки, якщо кабачки вже не молоді, тоді очищаємо і їх від шкірки і виймаємо насіння
  2. Кабачки і картоплю нарізаємо кубиками (приблизно 2х2 см)
  3. На рослинному маслі, в каструлі, обсмажуємо кабачки і картопля, поки закипає вода в електрочайнику
  4. Заливаємо цією водою овочі, щоб вона їх трохи покрила, кладемо спеції і варимо приблизно 20 хв. на маленькому вогні, до готовності
  5. Виймаємо лавровий лист з каструльки
  6. Збиваємо нашу суміш блендером до однорідно маси

За бажанням можна додати сухарики і зелень :)

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук