Пельмені з чорною редькою

Березень 3, 2020

Веганські пельмені з чорною редькою

(Приблизно 120 штук)

Нам знадобитися:

  • Тісто для пельменів
  • 3-4 шт. великої чорної редьки
  • 200 грам вегетаріанської ковбаси (так само можна використовувати адигейський сир, тофу (або панир для вегетаріанців) на Ваш розсуд.
  • Зелень (я використовувала заморожений кріп)
  • Спеції - чорний перець, асафетида, каррі.
  • Оливкова або кукурудзяна олія для обсмажування

Приготування:

Тісто готове, значить приступаємо до начинки. Очищену редьку натираємо на дрібній тертці, і добре віджимаємо з неї сік. У розігріту сковороду наливаємо масло, додаємо спеції крім асафетиди вона додається в кінці за хвилину до завершення приготування. Тушкуємо редьку до готовності додаємо зелень асафетиду, викладаємо в миску для охолодження, додаємо натерту на дрібні терки ковбасу і добре перемішуємо.

Тим часом поки наша начинка остигає, розгортає тісто. Приступаємо до ліплення пельменів.

Я варила, в підсоленій воді з лавровим листом - приблизно 5 хвилин.

Пельмені - можна приготувати відразу або заморозити.

 

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук