Веганські пельмені з чорною редькою
(Приблизно 120 штук)
Нам знадобитися:
Приготування:
Тісто готове, значить приступаємо до начинки. Очищену редьку натираємо на дрібній тертці, і добре віджимаємо з неї сік. У розігріту сковороду наливаємо масло, додаємо спеції крім асафетиди вона додається в кінці за хвилину до завершення приготування. Тушкуємо редьку до готовності додаємо зелень асафетиду, викладаємо в миску для охолодження, додаємо натерту на дрібні терки ковбасу і добре перемішуємо.
Тим часом поки наша начинка остигає, розгортає тісто. Приступаємо до ліплення пельменів.
Я варила, в підсоленій воді з лавровим листом - приблизно 5 хвилин.
Пельмені - можна приготувати відразу або заморозити.
Не знайдено дописів
Написати відгук