Страви з гороху в духовці

Січень 23, 2022

Горохові котлети з капустою

новий погляд на старий, перевірений рецепт:)

Інгредієнти:

  • 0,5 кг гороху
  • 0,3 кг капусти
  • 1 ч. л. асафетиди
  • 1 ч. л. чорної солі
  • 1 ч. л. чорного меленого перцю або суміші перців
  • 1 ч. л. коріандру
  • олія (для обсмажування)

Приготування:

1. Замочуємо горох на ніч
2. Наступного дня - подрібнюємо горох у блендері, до дрібної однорідної маси і додаємо спеції. Капусту подрібнюємо на блендері і додаємо до гороху, добре перемішуємо. З отриманої маси - формуємо кульку і придавлюючи її лопаткою на робочій поверхні - надаємо йому форму котлети або формуємо брусочки (на дошку викладаємо горохову масу і надаємо їй форму прямокутника або квадрата заввишки 1 см, ширина приблизно 8 см, потім розрізаємо його на брусочки шириною 1 см, які акуратно переносимо на розігріту з маслом сковороду)
5. Обсмажити на сковороді в невеликій кількості рослинної олії або на деко, викладаємо пекарський папір, добре змащуємо його рослинним маслом і викладаємо наші горохові котлетки, випікаємо при температурі 200° до утворення красивої, підсмаженої скоринки:) потім перевору

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук