Горохові котлети з капустою
новий погляд на старий, перевірений рецепт:)
Інгредієнти:
Приготування:
1. Замочуємо горох на ніч
2. Наступного дня - подрібнюємо горох у блендері, до дрібної однорідної маси і додаємо спеції. Капусту подрібнюємо на блендері і додаємо до гороху, добре перемішуємо. З отриманої маси - формуємо кульку і придавлюючи її лопаткою на робочій поверхні - надаємо йому форму котлети або формуємо брусочки (на дошку викладаємо горохову масу і надаємо їй форму прямокутника або квадрата заввишки 1 см, ширина приблизно 8 см, потім розрізаємо його на брусочки шириною 1 см, які акуратно переносимо на розігріту з маслом сковороду)
5. Обсмажити на сковороді в невеликій кількості рослинної олії або на деко, викладаємо пекарський папір, добре змащуємо його рослинним маслом і викладаємо наші горохові котлетки, випікаємо при температурі 200° до утворення красивої, підсмаженої скоринки:) потім перевору
Не знайдено дописів
Написати відгук