Напої і коктейлі

Березень 12, 2020
 

Безалкогольний глінтвейн , це гарячий напій для приготування якого використовуються виключно натуральні рослинні компоненти. Оригінальна авторська рецептура гарантує насичений, глибокий смак напою, що має тонізуючий і зігрівальний ефект. До складу входять різні спеції в цілому та подрібненому вигляді, у певних пропорціях: • кардамон • кориця •...

Вівсяне молоко рецепт Інгредієнти: 100 гр вівсяних пластівців (я використовую органічні) 500 мл води будь-який підсолоджувач (цукор, варення, стевія) вегани не використовують мед щіпка солі олія (не ароматизована) - за бажанням будь-які фрукти/сухофрукти які є вдома:) у мене були : 1 банан, 100 гр чорниці, родзинки та...

Рослинний йогурт рецепт рецептом поділилася Ольга Артемова Інгредієнти: 150 г соєвого молока (або мигдального) 100 г кокосового молока 20 г сушеного манго Приготування: Манго замочити на 40 хв. у рослинному молоці Збити у блендері

Буряково-яблучний смузі Інгредієнти: 50 мл мигдального молока 1 не велике яблуко (очищене) 1 маленький сирий буряк (очищений і дрібно нарізаний) 1/ 4 ч. л. натертого імбиру 1/2 пучка шпинату (можна без нього) 1 невеликий банан (або 6 фініків без кісточок) Приготування: Всі інгредієнти змішати у блендері до однорідної маси

Банановий йогурт Інгредієнти: 1 стиглий банан 0,5 склянки мигдального молока 2 ст.л. насіння чиа 2 ст.л. сирих горіхів кеш'ю 1 ч.л. лимонного соку (можна без нього) щіпка кориці (можна без неї) щіпка солі будь-який підсолоджувач (сироп топінамбура, кленовий сироп, сироп шипшини і т.д. .д.) Приготування: Насіння чіа...

Миндально манговий смузі (Смузі манго-персик) Інгредієнти: 150 грам мигдалевого молока 20 грам сушеного манго 1 свіжий персик Приготування: 1. Манго замочити в мигдальному молоці хвилин на 40 (можна на ніч, тоді вранці не доведеться чекати 40 хвилин) 2. Манго + мигдальне молоко + персик (без кісточки) покласти в блендер і збиваємо...

Рецепт аюрведического молочного напою Підготуємо пряну пасту для молочного напою 1 и 1/4 склянки води 1/2 склянки куркуми 1/4 склянки топленого або кокосового масла 3 стол. лож. меленої кориці 2 стол. лож. меленого кардамону 1 стол. лож. меленого імбиру меленого імбиру 1,5 ч. лож. меленого чорного перцю...

Аюрведичний ЧАЙ - КЕРОБОВИЙ З ЧИЛІ (Рецепт №1) 4 стол. лож. кероба 1/2 ч. лож. чілі 1 ч. лож. меленої сушеної лакриці 1 ч. лож. меленої кориці 1 ч. лож. меленого імбиру 1/4 ч. лож. меленого чорного перцю 1/4 ч. лож. меленого анісу 1 ч. лож. ячмінного солоду щіпка меленої гвоздики 1/2 ч. лож. меленого кардамону на кінчику ножа зерен...

Показати ще 2 сторінку