Як запекти смачно перець в духовці
Інгредієнти:
- 4 шт. болгарського перцю (приблизно однакового розміру)
- рослинна олія
- асафетида, чорний мелений перець, сіль, спеції "прованські трави" - за смаком (приблизно по 1 ч. л.)
можна використовувати будь-які спеції, які є під рукою
Приготування:
- Перець миємо, укладаємо в ємність, обсипаємо спеціями і сіллю, рясно поливаємо маслом рослинним, добре перемішуємо
- На деко (можна застелити пекарської папером), або в форму для запікання, або на гриль викладаємо перець і запікаємо в духовці при температурі 200 ° С до готовності (перець буде м'яким), в процесі запікання кілька разів перевертаємо перець щоб він присмажився з усіх боків