Тофу в томатному соусі

Травень 23, 2021

Тофу тушкований з морквою

Інгредієнти:

  • 250 - 300 грам тофу з паприкою або можна звичайний білий
  • 2 середні моркви
  • 1 ч. л. асафетіди
  • 1 ч. л. черної солі
  • 1 ч. л. "Приправа для борщу" (купую на ринку у узбеків)
  • 1 ч. л. лляної олії - це самий секретний інгредієнт цієї страви :) без нього це буде просто тофу тушковане з морквою ...
  • - 1 ст. л томатної пасти
  • - 1 ч. л. цукру
  • - 50-100 мл води

Приготування:

  1. Моркву чистимо і натираємо на дрібну "морквяний" терку
  2. Обсмажуємо, додаємо спеції: асафетида + сіль + приправа "для борщу"
  3. Тофу нарізаємо кубиками 1х1 см і додаємо до моркви, потім кладемо томатну пасту + сахари і воду
  4. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні, 10-15 хвилин
  5. Відкриваємо кришку і додаємо лляне масло, перемішуємо і вимикаємо

Тофу помилкова риба в томатному соусі

Нотатки на полях:
- це блюдо готувала в мультиварці, але і на сковороді повторити це буде не складно враховуючи не велику кількість продуктів і те, що все вже і так практично готове

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук