Тофу тушкований з морквою
Інгредієнти:
- 250 - 300 грам тофу з паприкою або можна звичайний білий
- 2 середні моркви
- 1 ч. л. асафетіди
- 1 ч. л. черної солі
- 1 ч. л. "Приправа для борщу" (купую на ринку у узбеків)
- 1 ч. л. лляної олії - це самий секретний інгредієнт цієї страви :) без нього це буде просто тофу тушковане з морквою ...
- - 1 ст. л томатної пасти
- - 1 ч. л. цукру
- - 50-100 мл води
Приготування:
- Моркву чистимо і натираємо на дрібну "морквяний" терку
- Обсмажуємо, додаємо спеції: асафетида + сіль + приправа "для борщу"
- Тофу нарізаємо кубиками 1х1 см і додаємо до моркви, потім кладемо томатну пасту + сахари і воду
- Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні, 10-15 хвилин
- Відкриваємо кришку і додаємо лляне масло, перемішуємо і вимикаємо
Тофу помилкова риба в томатному соусі

Нотатки на полях:
- це блюдо готувала в мультиварці, але і на сковороді повторити це буде не складно враховуючи не велику кількість продуктів і те, що все вже і так практично готове