Рулетики з баклажанів з горіховою начинкою
Інгредієнти:
Приготування:
1. Баклажани нарізаємо тонко вздовж і кладемо в ємність із солоною водою до 30 хвилин (виходить гіркота)
2. Зливаємо воду, промиваємо баклажани, висушуємо їх паперовим рушником, щоб прибрати зайву вологу. На добре розігріту сковороду, наливаємо олію і обсмажуємо баклажани до золотистого кольору або запікаємо в духовці. Підсмажені баклажани викладаємо на паперовий рушник, щоб пішло зайве масло
Для начинки:
Подрібнюємо горіхи та зелень у блендері, додаємо всі спеції, воду та лимонний сік (можна додати не багато оливкової олії, тоді маса стане більш крему-подібною) і ще раз збиваємо блендером
5. Готову начинку намазуємо на баклажанну смужку та згортаємо рулетиком
6. Викладаємо на блюдо та прикрашаємо зеленню:)
Не знайдено дописів
Написати відгук