Паштет із насіння

Січень 18, 2022

Паштет з насіння - Овочевий паштет для бутербродів (псевдо-ковбаса)

Інгредієнти:

  • 1 склянка насіння соняшника
  • 1,5 склянки води
  • 1 ч.л. агар-агару 2-3 ст.л. соку буряків (можна без нього, тоді колір паштету буде сіруватий) 3 ч.л. асафетиди (або 3 зуб.часника)
  • 1 ч.л. меленого коріандру
  • 1 ч.л. чорного меленого перцю
  • 0,5 ч.л. порошку мускатного горіха
  • 1 ч.л. майорану
  • 1 ст.л. олії
  • 1 ч.л. солі
  • 2 ч.л. копченої паприки

Приготування:

  1. Насіння заливаємо водою і залишаємо на ніч, вранці зливаємо воду
  2. Агар-агар замочуємо в 1 склянці води на 1 годину
  3. Насіння + усі спеції + буряковий сік + 0,5 склянки води - змішуємо в блендері до однорідної маси якщо не використовуємо буряковий сік, тоді води беремо 1 склянку span>
  4. У каструльці доводимо до кипіння агар-агар з водою і акуратно вливаємо в нього насіннячкову суміш
  5. Добре розмішуємо, до однорідності і виливаємо у форму
  6. Даємо охолонути і ставимо в холодильник до повного застигання
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук