Чіпси з кабачків в сушарці

Травень 22, 2021

Буде потрібно:
- дегідратор або сушарка для овочів
- спеціальна терка для овочів (шинкування)

Чіпси з кабачків

Інгредієнти:

  • молоді кабачки середнього розміру
  • спеції будь які (я використовувала: сіль, асафетиду, суміш "прованські трави", чорний мелений перець)

Приготування:

  1. Кабачки миємо, зрізаємо хвостик і нарізаємо товщиною 2-3 мм
  2. Нарізані кабачки добре промиваємо водою (щоб не прилипали до грат), просушують рушником
  3. Розкладаємо в сушарці і посипаємо сумішшю спецій і солі
  4. Сушимо до повного висихання (вони стають хрусткі і легко ламаються)
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук