Сочевичний паштет пісний

Січень 17, 2022

Паштет із червоної сочевиці Vegan

Інгредієнти:

  • 1 склянка червоної сочевиці (можна зеленої, попередньо замочити, зелену-обов'язково замочити на ніч)
  • 0,5 ст. насіння (попередньо замочити; можна використовувати будь-які горіхи-подрібнити на борошно)
  • 1 середня морква
  • 2 ч.л. асафетиди
  • 1 ч.л. меленого чорного перцю
  • 1 ч.л. солі
  • 0,5 ч.л. порошку чилі
  • 30 грам "вершкового" VEGAN масла або замінити на будь-яку рослинною олією

спеції - регулюйте їх кількість на свій смак

Приготування:

  1. Сочевицю відварити до готовності
  2. Морква натерти і притушити на сковороді
  3. З'єднуємо: насіння + сочевиці + моркву + масло + спеції = подрібнюємо занурювальним блендером до однорідної маси
  4. Відправляємо в холодильник для остигання. Маса після холодильника стане щільнішою і триматиме форму, якщо це потрібно:)

P.S. за таким же принципом можна зробити паштет із квасолі

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук