Паштет із червоної сочевиці Vegan
Інгредієнти:
- 1 склянка червоної сочевиці (можна зеленої, попередньо замочити, зелену-обов'язково замочити на ніч)
- 0,5 ст. насіння (попередньо замочити; можна використовувати будь-які горіхи-подрібнити на борошно)
- 1 середня морква
- 2 ч.л. асафетиди
- 1 ч.л. меленого чорного перцю
- 1 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. порошку чилі
- 30 грам "вершкового" VEGAN масла або замінити на будь-яку рослинною олією
спеції - регулюйте їх кількість на свій смак
Приготування:
- Сочевицю відварити до готовності
- Морква натерти і притушити на сковороді
- З'єднуємо: насіння + сочевиці + моркву + масло + спеції = подрібнюємо занурювальним блендером до однорідної маси
- Відправляємо в холодильник для остигання. Маса після холодильника стане щільнішою і триматиме форму, якщо це потрібно:)
P.S. за таким же принципом можна зробити паштет із квасолі