Овочевий дієтичний суп
Інгредієнти:
- болгарський перець
- броколі
- брюссельська капуста
- горошок зелений
всі овочі беремо приблизно по 50 грамів, набір овочів може бути будь-якою:)
- 1-2 шт. середні картоплі
- 1 маленька морква
- 1 л води
- 1 ч.л. солі
- чорний перець горошком (3-4 шт.)
- 1 шт. лавровий лист
Приготування:
- У каструльку наливаємо воду і даємо їй закипіти
- Картопля чистимо і нарізаємо кубиками (або інакше, на свій розсуд)
- Кидаємо картоплю в киплячу воду, поки закипає картопля - знімаємо піну.
- Морква - миємо, очищаємо та нарізаємо кубиками (або натираємо на тертці). Обсмажуємо на маслі (можна не обсмажувати, тоді суп вийде повністю дієтичним)
- Коли картопля закипіла - додаємо: перець + лавровий лист + сіль; потім моркву, даємо їй закипіти і додаємо всі овочі
- Коли суп закипів, перевіряємо овочі на готовність, якщо овочі готові (протикаємо зубочисткою) - вимикаємо. Суп готовий до вживання:)