Веганський соус з кешью

Травень 25, 2021

Горіховий соус із кешью

Інгредієнти:

  • 1,5 склянки горіхів кешью (попередньо замочених на ніч або на 4-5 годин)
  • сік 1 лимона (можна замінити яблучним оцтом)
  • 1/3 склянки харчових дріжджів
  • 1 ч. л. асафетиди (пару зубчиків часнику)
  • 1 ст. л. копченої паприки
  • 0,5 ч. л. куркуми
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1 ч. л. чорного меленого перцю
  • 2 склянки соєвого молока (можна мигдалевого або будь-якого іншого рослинного)

Приготування:

Всі продукти завантажуємо в блендер і подрібнюємо до однорідної маси

Нотатки на полях:

  • соус зберігати в холодильнику до 3-4 днів
  • порція виходить приблизно 2-3 склянки, якщо це багато, робіть половину порції
  • прекрасно підійде для спагетті або як заправка для запечених овочів
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук