Брокколі смажена
Інгредієнти:
- капуста брокколі - скільки душі завгодно:)
- спеції: асафетиду, чорна сіль, чорний мелений перець (за смаком)
Приготування:
- капусту брокколі добре промиваємо, розбираємо на суцвіття, великі плодоніжки відрізаємо (їх можна окремо відварити та обсмажити) і ще раз добре промиваємо
- в КІПЛЯЧУ воду, закидаємо суцвіття, варимо до готовності (приблизно 3-5 хв.) у каструлі, кришкою не накриваємо, інакше капуста втратить свій колір і стане буро-коричневого кольору
ВАЖЛИВО: не переварити брокколі, її можна просто бланшувати або відварювати на пару
- готову брокколі кидаємо в ХОЛОДНУ воду (якщо хочете зберегти її красивий зелений колір), а краще у воду з льодом, даємо їй там охолонути
- остиглу капусту викладаємо на друшляк, даємо стекти воді
- на сковороді, розігріваємо масло, кидаємо УЛЮБЛЕНІ :) спеції, даємо їм трохи підігрітися, потім додаємо до них брокколі Обсмажуємо до красивих рум'яних бочків