Овочі в духовці
Інгредієнти:
- 2 середніх кабачка
- 2 середні моркви
- 6 середніх картоплин
- сіль, асафетида, коріандр, розмарин, прованські трави - за смаком, а так само можна використовувати інші спеції які Ви любите
- рослинне масло для обсмажування
це стандартний мій набір, простий і доступний, АЛЕ, можна використовувати БУДЬ які овочі, а також можна використовувати обсмажений (додаємо його вже коли овочі майже готові) або не обсмажений тофу (або сир панір) тоді можемо його запікати разом з овочами
Приготування:
- Картопля, морква - очищаємо і нарізаємо великими шматочками. Картоплю можна попередньо відварити до напів-готовності, а можна використовувати сирої, якщо потрібно швидко приготувати страву
- Кабачки - нарезам великими шматочками
- Картопля, морква і кабачок - кладемо в глибоку ємність або можна використовувати щільний, цілий поліетиленовий пакет, посипаємо все це спеціями і сіллю, поливаємо рослинним маслом і дуже добре перемішуємо
- Викладаємо овочі на деко покритий пекарської папером і випікаємо в духовці при температурі 200 ° С до готовності