Запечені овочі в духовці

Травень 19, 2021

Овочі в духовці

Інгредієнти:

  • 2 середніх кабачка
  • 2 середні моркви
  • 6 середніх картоплин
  • сіль, асафетида, коріандр, розмарин, прованські трави - за смаком, а так само можна використовувати інші спеції які Ви любите
  • рослинне масло для обсмажування

це стандартний мій набір, простий і доступний, АЛЕ, можна використовувати БУДЬ які овочі, а також можна використовувати обсмажений (додаємо його вже коли овочі майже готові) або не обсмажений тофу (або сир панір) тоді можемо його запікати разом з овочами

Приготування:

  1. Картопля, морква - очищаємо і нарізаємо великими шматочками. Картоплю можна попередньо відварити до напів-готовності, а можна використовувати сирої, якщо потрібно швидко приготувати страву
  2. Кабачки - нарезам великими шматочками 
  3. Картопля, морква і кабачок - кладемо в глибоку ємність або можна використовувати щільний, цілий поліетиленовий пакет, посипаємо все це спеціями і сіллю, поливаємо рослинним маслом і дуже добре перемішуємо 
  4. Викладаємо овочі на деко покритий пекарської папером і випікаємо в духовці при температурі 200 ° С до готовності
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук