Вегетаріанські рибні котлети

Січень 20, 2022

Морські котлети з норі

Інгредієнти:

  • 5 шт. середньої картоплі
  • 400-500 г тофу
  • 4 листи норі (сухі водорості для суші)
  • сіль
  • спеції: асафетиду, чорний перець, куркума (по 1/2 ч. ложки або за смаком)
  • горохове або пшеничне борошно

Приготування:

  1. Картопля відварюємо «в мундирі», остуджуємо і чистимо або чистий картопля відварюємо на пару в мультиварці (пароварці)
  2. Тофу і картопля натираємо на великій тертці або можна розім'яти (перекрутити), а картопля тофу порізати на дрібні кубики
  3. Листи норі нарізаємо ножицями на шматочки (приблизно 1х1 см) і додаємо до картоплі з тофу
  4. Все ретельно перемішуємо з додаванням солі та спецій
  5. З маси, що вийшла, формуємо котлетки
  6. Обвалюємо їх в гороховому борошні (якщо немає горохового, можна і в будь-якій іншій). Якщо впораєтеся - можна і без борошна:) 
  7. На добре розігріту сковороду наливаємо рослинне масло, для обсмажування, викладаємо наші котлетки і обсмажуємо їх під кришкою з двох боків до рум'яної скоринки
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук