спеції: асафетиду, чорний перець, куркума (по 1/2 ч. ложки або за смаком)
горохове або пшеничне борошно
Приготування:
Картопля відварюємо «в мундирі», остуджуємо і чистимо або чистий картопля відварюємо на пару в мультиварці (пароварці)
Тофу і картопля натираємо на великій тертці або можна розім'яти (перекрутити), а картопля тофу порізати на дрібні кубики
Листи норі нарізаємо ножицями на шматочки (приблизно 1х1 см) і додаємо до картоплі з тофу
Все ретельно перемішуємо з додаванням солі та спецій
З маси, що вийшла, формуємо котлетки
Обвалюємо їх в гороховому борошні (якщо немає горохового, можна і в будь-якій іншій). Якщо впораєтеся - можна і без борошна:)
На добре розігріту сковороду наливаємо рослинне масло, для обсмажування, викладаємо наші котлетки і обсмажуємо їх під кришкою з двох боків до рум'яної скоринки