Веганські салат "Шуба"
Нам знадобиться:
- 300 грам ламінарії (морська капуста)
- 3 шт. буряка
- 3 шт. середньої картоплі
- 1 велика морква
- Все овочі повинні бути відварені або запечені цілими в духовці.
- У мене соєвий майонез 300 грм
- Сіль, асафетида
Приготування: Я використовувала суху ламінарію, тому заздалегідь замочила її і приготувала соєвий маринад, в якому вона настоювалась близько години.
Посуд може бути абсолютно будь-яка яка більше подобатися для салату.
- Перший шар ламінарія змащуємо майонезом
- Другий шар картопля, натерта на дрібній тертці, подсаливаем, асафетида, майонез
- Третій шар моркву на дрібній тертці, майонез
- Четвертий шар картопля, майонез, асафетида, сіль
- П'ятий шар буряк на дрібній тертці, сіль, асафетида, майонез перед подачею.
Прикрашаємо на свій смак.
