Пісні страви з тофу - овочі запечені в духовці
Інгредієнти:
- кольорова капуста
- брокколі
- тофу (панір)
кількість всіх продуктів "на око" :) скільки є стільки і використовуємо :)
спеції: асафетида, чорний мелений перець, чорна сіль, прованські (за смаком)
Приготування:
- Брокколі і цвітну капусту поділяємо на суцвіття, видаляємо листочки, моєму. Відварюємо на пару в мультиварці або звичайним способом (кидаємо в киплячу воду і варимо до готовності)
- Тофу нарізаємо кубиками (розмір кожної) і обсмажуємо до золотистого кольору (можна зі спеціями)
- Брокколі і цвітну капусту поливаємо рослинним маслом, посипаємо спеціями, солимо і ретельно перемішуємо, робимо це акуратно щоб не поламати суцвіття
- Деко застилає Пекарській папір (можна і без, але з папером його простіше і швидше мити), викладаємо брокколі і цвітну капусту. Ставимо в духовку запікатися при температурі 200 ° С. Запікаємо до утворення красивою поджарочкі :)
- Викладаємо готову капусту на блюдо і посипаємо зверху тофу
можна використовувати БУДЬ овочі :)