Тофу тушкований з овочами

Травень 20, 2021

Пісні страви з тофу - овочі запечені в духовці

Інгредієнти:

  • кольорова капуста
  • брокколі
  • тофу (панір)

кількість всіх продуктів "на око" :) скільки є стільки і використовуємо :)

спеції: асафетида, чорний мелений перець, чорна сіль, прованські (за смаком)

Приготування:

  1. Брокколі і цвітну капусту поділяємо на суцвіття, видаляємо листочки, моєму. Відварюємо на пару в мультиварці або звичайним способом (кидаємо в киплячу воду і варимо до готовності)
  2. Тофу нарізаємо кубиками (розмір кожної) і обсмажуємо до золотистого кольору (можна зі спеціями)
  3. Брокколі і цвітну капусту поливаємо рослинним маслом, посипаємо спеціями, солимо і ретельно перемішуємо, робимо це акуратно щоб не поламати суцвіття
  4. Деко застилає Пекарській папір (можна і без, але з папером його простіше і швидше мити), викладаємо брокколі і цвітну капусту. Ставимо в духовку запікатися при температурі 200 ° С. Запікаємо до утворення красивою поджарочкі :)
  5. Викладаємо готову капусту на блюдо і посипаємо зверху тофу

можна використовувати БУДЬ овочі :)

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук