Рисові котлети з тофу та зеленню

Січень 23, 2022

Пісні рисові котлети

рецептом поділився Едуард Храпай

Інгредієнти:

  • 1 склянка рису
  • 2-3 середні картоплі

пропорція картоплі до рису приблизно пропорції 1/3 тобто. рису має бути більше, наступного разу спробую приготувати 1:1 :)

  • 1 пучок зелені
  • 0,250 грам копченого тофу

спеції: по 1 ч. л. - асафетида, чорна сіль та чорний мелений перець

Приготування:

  1. Відварюємо рис у більшій кількості води ніж зазвичай, щоб він був не сухий, клейкий
  2. Картопля відварюємо і пюруємо
  3. Тофу натираємо на дрібній (морковній) тертці
  4. Зелень дрібно рубаємо
  5. Змішуємо: рис+картопля+зелень+спеції
  6. З цієї маси формуємо невеликі кульки та обвалюємо у борошні
  7. Обсмажуємо на добре розігрітій сковороді до золотистого кольору.

Нотатки на полях:
- за наявності мультиварки, можна варити рис і картопля в два яруси на режимі "рис" одночасно, рис вариться з водою, а картопля на пару

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук