Кабачкові оладки з помідором
рецептом поділилася Москаленко Віта
Інгредієнти:
спеції(за смаком):
Приготування:
1. Почищену моркву та кабачки натираємо на тертці ("морковна", вона менша ніж "бурякова")
2. Додаємо борошно, маса не повинна бути занадто густою або навпаки занадто рідкою. Додаємо спеції (асафетиду + сіль + перець ) і жирами кабачкові оладки на добре розігрітій сковороді при використанні мінімальної кількості рослинної олії
4. Даємо кабачковим оладкам охолонути (можна викласти на паперовий рушник щоб пішов зайвий жир)
5. Петрушку нарізаємо дрібно і змішуємо з майонезом та спеціями (асафетиду + сіль + перець)
6. Помідор ошпарюємо окропом і нарізаємо тонкими кільцями
7. Збираємо наш "сендвіч": кабачковий оладок змащуємо майонезом із зеленню, зверху кладемо кружок помідора, трохи майонезу і знову оладок
Ву-а-ля! Подавати в охолодженому вигляді:) так смачніше!
Нотатки на полях:
- якщо оладки смажити розміром з млинець, акуратно перевертаючи при смаженні, то можна скласти кабачковий листковий, солоний тортик
Не знайдено дописів
Написати відгук