Олів'є з веганскої ковбасою

Травень 19, 2021

Олів'є без яєць

Інгредієнти:

  • 6 середніх картоплин
  • 2 морквини
  • 2 середніх солоних огірка
  • 1 банка консервованого горошку
  • 250 грам тофу
  • 400 грам пісного (веганського) майонезу
  • 400 грам веганскої ковбаси від Vegetus (можна і без неї) або можна замінити сейтаном

спеції для приварювання:

спеції, якими заправляється в кінці салат (не використовуємо ці спеції, якщо салат заправляємо Майонезом):

  • 1/2 ч. ложки чорного перцю
  • 1/2 ч. ложки чорної солі

Приготування:

  1. Відварюємо у воді картопля і морква. Охолоджуємо
  2. Нарізаємо дрібними кубиками картоплю, моркву, огірки і веганську ковбасу
  3. Додаємо горошок
  4. Тофу нарізаємо дрібними кубиками і відварюємо в киплячій воді зі спеціями 5-7 хв., Відкинути на друшляк і дати стекти зайвої рідини, після цього додати його в салат (цей варіант, я використовую найчастіше)
  5. Заправляємо майонезом

а ось ВІДЕО веганского Олів'є з тофу:

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук