Нутові котлети фалафель
Інгредієнти:
приблизний вихід – 30 шт. котлет діаметром 5-6 см
Приготування:
1. Нут замочуємо у великій кількості води на ніч. Наступного дня зливаємо воду і даємо нуту стекти. Подрібнюємо нут (блендером, кухонним комбайном), додаємо кукурудзу + зелень + спеції + нутове борошно і знову подрібнюємо (кукурудза не повинна перетворитися на кашу)
3. З отриманої маси (вона повинна добре ліпитись) формуємо котлетки
4. Обсмажуємо на сковороді, попередньо її добре розігрівши з рослинною олією, до золотистої скоринки з двох сторін або запікаємо в духовці при температурі 180° (застилаємо лист пекарським папером, змащуємо рослинним маслом, викладаємо котлетки і запікаємо)
Нотатки на полях:
- якщо котлетки вийшли сухими, то можна залити їх кетчупом або сметанним соусом
- нутові котлетки чудово підійдуть для бургеров
Не знайдено дописів
Написати відгук