Пісні котлети з кабачка і помідорами
Інгредієнти:
- 2 середніх кабачка
- 2 помідора
- (+/-) 80 грам нутовой борошна
- (+/-) 80 грам рисової муки
- 1 ч. л. асафетиди
- 1 ч. л. солі (за смаком)
- 1 ч. л. меленого чорного перцю
- зелень кропу (за бажанням)
Приготування:
- Кабачки ріжемо кубиками, приблизно 0.5 х 0.5 см (не крупніше, чим дрібніше тим краще)
- З помідорів знімаємо шкірку і теж ріжемо кубиками як і кабачки
- Змішуємо кабачки + помідори, солимо і даємо постояти, щоб з'явився сік
- Додаємо рисову і нутовую борошно, спеції і рубану зелень кропу, добре перемішуємо
- На добре розігріту сковороду наливаємо рослинне масло і викладаємо ложкою кабачкову масу, обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки, під кришкою
Нотатки на полях:
- додатково рідина не додаємо, соку кабачків і помідорів має вистачити, якщо все ж маса виходить занадто суха, тоді додаємо трохи води
- нутовую і рисове борошно, можна замінити на звичайну, тільки її кількість може бути іншим