Неймовірно смачні котлети з кабачків

Червень 1, 2021

Пісні котлети з кабачка і помідорами

Інгредієнти:

  • 2 середніх кабачка
  • 2 помідора
  • (+/-) 80 грам нутовой борошна
  • (+/-) 80 грам рисової муки
  • 1 ч. л. асафетиди
  • 1 ч. л. солі (за смаком)
  • 1 ч. л. меленого чорного перцю
  • зелень кропу (за бажанням)

Приготування:

  1. Кабачки ріжемо кубиками, приблизно 0.5 х 0.5 см (не крупніше, чим дрібніше тим краще)
  2. З помідорів знімаємо шкірку і теж ріжемо кубиками як і кабачки
  3. Змішуємо кабачки + помідори, солимо і даємо постояти, щоб з'явився сік
  4. Додаємо рисову і нутовую борошно, спеції і рубану зелень кропу, добре перемішуємо
  5. На добре розігріту сковороду наливаємо рослинне масло і викладаємо ложкою кабачкову масу, обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки, під кришкою

Нотатки на полях:

  • додатково рідина не додаємо, соку кабачків і помідорів має вистачити, якщо все ж маса виходить занадто суха, тоді додаємо трохи води
  • нутовую і рисове борошно, можна замінити на звичайну, тільки її кількість може бути іншим

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук