Бургер / котлети з батату і нуту
Нам знадобитися:
- 500 грам. батата
- 400 грам. готового нуту
- 2 ст.л - кукурудзяне борошно
- Харчові дріжджі «Country Life" не активні 1 ст.л
- Сіль, перець чорний, коріандр, паприка, мускатний горіх, асафетида
- Панірувальні сухарі
Приготування котлет з батату:
- Батат добре промити, нарізати для запікання в духовці, присолити полити олією.
- Нут відправляємо в блендер, можна відразу додати спеції і трохи збити. Потім додаємо до нуту готовий батат, солимо за смаком, збиваємо до однорідної консистенції (якщо залишаться шматочки - це теж допустимо).
- Викладаємо в глибоку миску, додаємо кукурудзяну муку, харчові дріжджі «Country Life» я їх беру на vegetus.ua добре перемішуємо і залишаємо на 20 хв.
- Формуємо котлети, обвалюють у сухарях і обсмажуємо.
Так само, їх можна запікати в електричній духовці 190 градусів (випікати по 15 хвилин з кожного боку - трохи фантазії і у Вас бургер з батату).
