Котлети з батату і нуту

Квітень 28, 2021

Бургер / котлети з батату і нуту

Нам знадобитися:

  • 500 грам. батата
  • 400 грам. готового нуту
  • 2 ст.л - кукурудзяне борошно
  • Харчові дріжджі «Country Life" не активні 1 ст.л
  • Сіль, перець чорний, коріандр, паприка, мускатний горіх, асафетида
  • Панірувальні сухарі

Приготування котлет з батату:

  1. Батат добре промити, нарізати для запікання в духовці, присолити полити олією.
  2. Нут відправляємо в блендер, можна відразу додати спеції і трохи збити. Потім додаємо до нуту готовий батат, солимо за смаком, збиваємо до однорідної консистенції (якщо залишаться шматочки - це теж допустимо).
  3. Викладаємо в глибоку миску, додаємо кукурудзяну муку, харчові дріжджі «Country Life» я їх беру на vegetus.ua добре перемішуємо і залишаємо на 20 хв.
  4. Формуємо котлети, обвалюють у сухарях і обсмажуємо.

Так само, їх можна запікати в електричній духовці 190 градусів (випікати по 15 хвилин з кожного боку - трохи фантазії і у Вас бургер з батату).


Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук