Копчений тофу з сиром у клярі

Лютий 12, 2022

Копчений тофу рецепти - страви з сиром тофу в пост

Інгредієнти

  • Тофу 1 пачка 250 грам (я купувала ТМ «Зелена корова»)
  • Веганський твердий сир – приблизно 80 -100 грам (натертий)
  • Рослинна олія для смаження

Для кляру

  • мука нутова — 150 грам
  • вода-150 грам
  • сіль — 1 ч. л.
  • асафетида дрібка
  • перець чорний мелений
  • чорна сіль за бажанням, можна звичайну морську

Для панування я люблю використовувати кукурудзяну та прянощі

  • асафетиду - 2 ч. л.
  • перець чорний мелений - 2 ч. л.
  • коріандр мелений - 2 ч. л.
  • паприка мелена - 2 ч. л .
  • сіль чорна -1/2 ч. л.

Приготування

  1. Тофу розрізаємо навпіл, потім кожну частину режиму ще навпіл.
  2. Чотири частини, між якими ми робимо прошарок натертого сиру.
  3. Виходить два (сендвічі) занурюємо в кляр кожну по черзі, потім в паніровку і обсмажуємо.

 

Добре подавати до рису, кіноа, картопляного пюре.

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук