Фріттата з тофу
рецепт від Юлії Возняковской
Інгредієнти:
- 100 грам тофу
- 1 ч. л. соєвого соусу
- 1/2 ч. л. харчових дріжджів (не плутати з пекарськими)
- 1/2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
- 3-5 ст. л. овочевого бульйону (вода)
- 1/4 ч. л. куркуми
- 1/2 ч. л. масла для смаження
- 1/2 середнього помідора (порізати на кубики)
- 1/4 болгарського перцю (порізати на дрібні кубики)
- цибуля / часник / асафетида
- сіль, перець, карі, сухі трави - за смаком
- зелень
Приготування:
- У мисці змішуємо ВСЕ інгредієнти ДО масла, занурювальним блендером до однорідної маси
- На сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю, прянощі, додаємо томати і перець, обсмажуємо кілька хвилин
- У миску з тофу, перекладаємо вміст сковороди і додаємо сіль і перець, добре перемішуємо
- Викладаємо суміш у форму і запікаємо 20-30 хв. (По краях суміш повинна стати щільною, а серединка - тремтіти)
- Дістати з духовки, дати охолонути 5 хв. і можна подавати на стіл :)