Фріттата з овочами

Червень 1, 2021

Фріттата з тофу

рецепт від Юлії Возняковской

Інгредієнти:

  • 100 грам тофу
  • 1 ч. л. соєвого соусу
  • 1/2 ч. л. харчових дріжджів (не плутати з пекарськими)
  • 1/2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
  • 3-5 ст. л. овочевого бульйону (вода)
  • 1/4 ч. л. куркуми
  • 1/2 ч. л. масла для смаження
  • 1/2 середнього помідора (порізати на кубики)
  • 1/4 болгарського перцю (порізати на дрібні кубики)
  • цибуля / часник / асафетида
  • сіль, перець, карі, сухі трави - за смаком
  • зелень

Приготування:

  1. У мисці змішуємо ВСЕ інгредієнти ДО масла, занурювальним блендером до однорідної маси
  2. На сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю, прянощі, додаємо томати і перець, обсмажуємо кілька хвилин
  3. У миску з тофу, перекладаємо вміст сковороди і додаємо сіль і перець, добре перемішуємо
  4. Викладаємо суміш у форму і запікаємо 20-30 хв. (По краях суміш повинна стати щільною, а серединка - тремтіти)
  5. Дістати з духовки, дати охолонути 5 хв. і можна подавати на стіл :)
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук