Їжачки з капусти і рису

Червень 8, 2020

Їжачки з капусти і рису

Інгрідієнти:

  • морква - 2 шт.
  • капуста білокачанна - половина маленького вилка
  • відварений рис - 1 стакан

Спеції:  асафетіда - щіпка, чорний перець, карі, сіль, будь-які вам до душі.

Соус: томатна паста або збити в блендері помідори (500 грам готового пюре)

Майонез (у мене веганські від ТМ Vegetus)

Приготування:

  • Дрібно шаткуємо, капусту. Трьом на тертці моркву.
  • Обсмажуємо все це на сковороді до готовності.
  • Не забуваємо посолити, поперчити (за бажанням додати улюблені спеції).⠀⠀
  • Cотейніке готуємо соус: змішуємо томатне пюре, майонез, солимо, перчимо, додаємо трохи води або овочевого бульйону (кількість інгредієнтів варіюйте на свій смак) ⠀
  • Змішуємо відварений рис, і овочеву суміш. Щоб добре ліпилися їжачки, можна додати трохи борошна (нутовой, рисової, спельтовой).⠀
  • Формуємо кульки і викладаємо у форму у мене скляна з високими бортиками. Заливаємо соусом. Посипала листям шамбали, дуже люблю її. Відправляємо на 20 хв. в духовку на 180 градусів. Перед подачею можна прикрасити будь-який нарізаною зеленню.

СМАЧНОГО!

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук