Веганські торт «пташине молоко з лохиною"
Рецепт суфле і глазур від Мармеладний Лисиці
Для бісквіта нам знадобитися
- Борошно - 1.5 склянки
- Вода краще мінеральну (можна чай, компот) - 1 стакан
- Розпушувач - 2 чайні ложки (я використовувала 1 ч.л соди гашеного лимонним соком)
- Ванілін - 1 ч. л
- Цукор – 1 стакан я використовую менше -180 грам
- Кокосове масло – 4-5 ст. л
- Випікати при 180 градусах
Для суфле:
- 400 г. лохини (в результаті має бути 250 г. протертого пюре)
- 100 г. цукору
- 400 г. цукру для сиропа
- 150 г. води
- 20 г. агар-агара
- 70 г. уваренной в 2 рази аквафаби
Для глазурі:
- 100 г. кокосові вершки
- 2 ст. л кероб
Лохина для прикраси і інжир
