Веганські торт «пташине молоко з лохиною"

Вересень 10, 2019

Веганські торт «пташине молоко з лохиною"

Рецепт суфле і глазур від Мармеладний Лисиці

Для бісквіта нам знадобитися

  • Борошно - 1.5 склянки
  • Вода краще мінеральну (можна чай, компот) - 1 стакан
  • Розпушувач - 2 чайні ложки (я використовувала 1 ч.л соди гашеного лимонним соком)
  • Ванілін - 1 ч. л
  • Цукор – 1 стакан я використовую менше -180 грам
  • Кокосове масло – 4-5 ст. л
  • Випікати при 180 градусах

Для суфле:

  • 400 г. лохини (в результаті має бути 250 г. протертого пюре)
  • 100 г. цукору
  • 400 г. цукру для сиропа
  • 150 г. води
  • 20 г. агар-агара
  • 70 г. уваренной в 2 рази аквафаби

Для глазурі:

  • 100 г. кокосові вершки
  •  2 ст. л  кероб

Лохина для прикраси і інжир 


Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук