Веганська паска з пшона
Інгредієнти для vegan паски:
- пшоно 250 грам. готової каші
- 1-2 ст. л кокосового масла
- 20 грам. кокосової манни (урбеч)
- 30 грам. кокосового борошна
- 50 грам. кокосового молока
- 30 грам. сиропу топінамбура або агави
- апельсинова цедра або лимонна, горіхи, сухофрукти.
Приготування паски веган:
- Пшоно обов'язково залити окропом і залишити до повного охолодження, промити і залити чистою водою на ніч.
- Промити пшоно і зварити кашу. Помістити в глибоку миску додати всі інгредієнти (крім горіхів і сухофруктів) збити до однорідної ніжної текстури занурювальним блендером. Додаємо горіхи і сухофрукти, добре перемішуємо.
- У заздалегідь підготовлену форму для паски викладаємо вологу марлю і заповнюємо її добре утрамбовують, накриваємо зверху марлею і відправляємо на 2 години в холодильник.
- Після закінчення часу дістаємо викладаємо на блюдо і прикрашаємо паску свіжими фруктами або просто горіхи-сухофрукти на ваш смак.
