Веганські рецепти на Великдень

Травень 9, 2021

Веганська паска з пшона

Інгредієнти для vegan паски:

  • пшоно 250 грам. готової каші
  • 1-2 ст. л кокосового масла
  • 20 грам. кокосової манни (урбеч)
  • 30 грам. кокосового борошна
  • 50 грам. кокосового молока
  • 30 грам. сиропу топінамбура або агави
  • апельсинова цедра або лимонна, горіхи, сухофрукти.

Приготування паски веган:

  1. Пшоно обов'язково залити окропом і залишити до повного охолодження, промити і залити чистою водою на ніч.
  2. Промити пшоно і зварити кашу. Помістити в глибоку миску додати всі інгредієнти (крім горіхів і сухофруктів) збити до однорідної ніжної текстури занурювальним блендером. Додаємо горіхи і сухофрукти, добре перемішуємо.
  3. У заздалегідь підготовлену форму для паски викладаємо вологу марлю і заповнюємо її добре утрамбовують, накриваємо зверху марлею і відправляємо на 2 години в холодильник.
  4. Після закінчення часу дістаємо викладаємо на блюдо і прикрашаємо паску свіжими фруктами або просто горіхи-сухофрукти на ваш смак.


Коментарі

Как же это вкусно выглядит , обязательно воспользуюсь вашим рецептом , благодарю

Написати відгук