Веганські млинці з селерою

Липень 12, 2021

Страви з кореня селери

Інгредієнти:

  • корінь селери

для кляра:

  • 400 мл. води
  • 8 ст. ложок борошна (можна використовувати горохову борошно або суміш з борошна)
  • по 2 ч. ложки чорної солі або звичайною, меленого чорного перцю і куркуми, асафетиди

Приготування:

  1. корінь селери очищаємо і нарізаємо дуже тонко, чим тонше тим краще
  2. готуємо кляр - змішуємо воду, борошно, спеції і сіль, він повинен вийти за консистенцією як густа сметана
  3. на добре розігріту сковороду наливаємо трохи олії
  4. шматочок селери обмакиваем в кляр і кладемо на сковороду, обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки
  5. на сковороду наливаємо ложкою трохи клярі, кладемо на нього шматочок селери і зверху ще трохи клярі, закриваємо їм поверхню селери, обсмажуємо з двох сторін


Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук