Торт "Пташине молоко" на аквафабі
Нам знадобитися
Основа для аквафаби масляно - згущений крем
120 грам масла і 120 грам згущеного молока (за бажанням можна брати більше 200 грам масла і 200 грам згущеного молока)
Аквафаба (я беру рідина з зеленого горошку 120 грам проціджую через дрібне сито і марлю) 100 грам цукру (я використовую цукрову пудру) щіпка лимонної кислоти.
Приготування: Перше що ми робимо, це збиваємо масляний крем. Ретельно вимити віночки від масляного крему і обов'язково знежирюємо оцтом і протираємо насухо паперовим рушником (інакше аквафаба може не збити) Миска в якій буде збиватися аквафаба так само повинна бути знежирена. Збивати на великих оборотах.
Ознака добре збитою аквафаби це піки на віночку.
Варимо сироп для цього підійде не велика сковорідка і дерев'яна лопатка. У сковорідку висипаємо необхідну за рецептом кількість цукру, води, агар-агар. Варимо сироп на середньому вогні, не безперервно помішуючи, перевіряємо на нитку (вона повинна бути не переривана.
Вливаємо сироп тонкою цівкою (міксер на маленьких оборотах) в аквафабу. Акуратно на найменших оборотах, поки аква гаряча і по ложці додаємо масляний крем.
Заливаємо бісквіт (його ми готуємо за добу, перекладаю на блюдо, беру рознімне кільце від форми максимально по центру розміщую бісквіт). Після того як залили, прибираємо в холодильник до повного застигання.
Знімати ободок акуратно, щоб не порвати аквафабу.
Заливаємо керобовой глазур'ю або розтопити шоколад у вершках.
Не знайдено дописів
Написати відгук