Вівсяний пиріг до чаю з чорницями
рецепт та фото Ольги Артемової (авторський, викладаю без змін)
ІНГРЕДІЄНТИ для бази та присипки:
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ЧЕРНИЧНОГО джему:
Можна взяти вже готовий чорничний джем!
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Духовку розігріти до 180 градусів С.
2. Змішати вівсяне борошно, пластівці, кокосовий цукор, стевію, розпушувач, сіль. Додайте кокосову олію та цедру.
3. Квадратну форму 20 см застелити пергаментом. Викласти 2/3 тесту на дно, ретельно розрівняти та прим'яти.
4. Змішати всі інгредієнти джему та укласти його поверх бази. Зверху присипати «тестом», що залишився.
5. Випікати мін 10 при температурі 180 гр, потім знизити її до 160 і пекти ще мін 25-30.
6. Дати повністю охолонути, перш ніж різати.
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ на те, що вівсяні пластівці краще брати м'які, що швидко готуються. Але я робила і з цільними, тоді пиріг виходить щільніший і трохи хрумкий. Спробуйте, як більше подобається.
Не знайдено дописів
Написати відгук