Індійські солодощі

Травень 29, 2019

Індійські Нутовая цукерки

Нам знадобиться

  • 1 стакан нуту заздалегідь замочений (на ніч)
  • Сухофрукти - я брала інжир 100-150грамм (можна чорнослив, фініки або будь-які інші)
  • 1-2 ст. л підсолоджувача мається на увазі меду або сиропу кленовий, агави ...
  • Горіхи будь - 0,5 ст. якомога більше
  • Какао для обвалювання, я брала кероб - він мені більше подобається
  • Блендер чаша

Спосіб приготування

  • Зливаємо воду і добре промиваємо нут
  • Беремо відповідну для нашого кількості каструльку (НЕ емальовану) висипаємо в неї нут і заливаємо, що б вода покрила нут 1-2 см.
  • Варимо до готовності, поки нут не стане м'яким (перевіряємо пальцями), маслянистим і не увариться водичка до половини покриття нуту в каструльці
  • Даємо охолонути, перекладаємо всі інгредієнти в блендер (нут, сухофрукти, горіхи, мед).
  • Перемелюємо в однорідну масу, викладаємо в миску і чистими, вологими руками ділимо масу на невеликі кульки (приблизно з хороший волоський горіх).
  • Обвалюють в Кероб складаючи ніші труфелі в заздалегідь приготовлену ємність і прибираємо в холодильник на 2-3 години.

Насичений пряний смак проявляється на наступний день!

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук