Індійські Нутовая цукерки
Нам знадобиться
- 1 стакан нуту заздалегідь замочений (на ніч)
- Сухофрукти - я брала інжир 100-150грамм (можна чорнослив, фініки або будь-які інші)
- 1-2 ст. л підсолоджувача мається на увазі меду або сиропу кленовий, агави ...
- Горіхи будь - 0,5 ст. якомога більше
- Какао для обвалювання, я брала кероб - він мені більше подобається
- Блендер чаша
Спосіб приготування
- Зливаємо воду і добре промиваємо нут
- Беремо відповідну для нашого кількості каструльку (НЕ емальовану) висипаємо в неї нут і заливаємо, що б вода покрила нут 1-2 см.
- Варимо до готовності, поки нут не стане м'яким (перевіряємо пальцями), маслянистим і не увариться водичка до половини покриття нуту в каструльці
- Даємо охолонути, перекладаємо всі інгредієнти в блендер (нут, сухофрукти, горіхи, мед).
- Перемелюємо в однорідну масу, викладаємо в миску і чистими, вологими руками ділимо масу на невеликі кульки (приблизно з хороший волоський горіх).
- Обвалюють в Кероб складаючи ніші труфелі в заздалегідь приготовлену ємність і прибираємо в холодильник на 2-3 години.
Насичений пряний смак проявляється на наступний день!