Трикутнички з філо з начинкою з тофу
Інгредієнти:
- тесто Філо (у нас продається в супермаркеті "Сільпо")
- тофу (купую у "Зелена Корова")
- шпинат - сіль + будь-які улюблені спеції
Приготування:
- На сковороді, пригасити шпинат і додати до нього тофу, тофу розфарбувати руками, протушкувати разом і додати спеції
- пропорції тофу до шпинату можуть бути БУДЬ-ЯКІ (1:1 або 2:1 або 1:2)
- замість шпинату може бути листя мангольду
- начинка може бути БУДЬ (солодка або солона)
- Тісто розрізати на смужки або квадрати, якщо на смужки, тоді загортаємо трикутником, ну, а з квадратом і так зрозуміло
- Пергаментний папір, викладаємо на лист, змащуємо рослинним маслом (не сильно)
- Викладаємо наші "пиріжки" на пергамент і кожен, зверху, змащуємо (злегка) рослинним маслом Випікаємо в духовці, при температурі 180 або 200 градусів, хвилин 5-7, стежимо т.к. тісто тонке і дуже швидко печеться, як з'явилася рум'яна скоринка, дістаємо і перевертаємо (можна і не перевертати) і печемо ще кілька хвилин.