Вафлі австрійські Vegan
ВАЖЛИВО: для приготування цих вафель знадобиться спеціальний електровафельниця
Інгредієнти:
- 3 склянки борошна
- 2/3 цукру (фруктоза)
- 0,5 склянки рослинної олії
- 2-3 склянки води
- 1/3 ч.л. куркуми (надасть жовтий колір вафлям )
- 2 ст.л. кунжутного шроту (в оригінальному рецепті використовується макуха кедрового горіха)
Приготування:
- Змішуємо ВСІ інгредієнти в блендері або збиваємо за допомогою віночка, до однорідної, густої маси
- Нагріваємо вафельницю і випікаємо відповідно до інструкції з використання електровафельниці
Вафлі виходять хрусткими, але якщо бажаєте щоб вони були м'якими, то до їх повного остигання накрийте кришкою, створивши паровий ефект