Веганські Лимонні сконси (коржі)
Інгредієнти:
- 2 склянки універсальної борошна
- 1/2 склянки органічного цукру
- 2 ст.л. насіння маку (я використовувала насіння Чіа)
- 1 ст.л. цедра лимона
- 1/2 ч.л. сіль
- 1/2 чашки немолочного молока
- 1/4 чашки нейтрального масла
- 2 ст.л. лимонний сік
Полити:
- 1/2 чашки органічного цукрової пудри
- 1 ст.л. лимонний сік
Приготування:
- Розігріваємо духовку до 200 С.
- У миску додаємо борошно, цукор, мак, розпушувач, цедру лимона і сіль. Розмішуємо як слід.
- Додаємо немолочного молоко, масло і лимонний сік. Розмішуємо, поки тісто не збереться.
- Тісто поділяєте на 2-4 частини, все залежить від розміру бажаних печенек.
- Формуємо диск, приблизно 1 см завтовшки, викладаємо його на пергаментний папір і розрізаємо на 4 або 6 клинів
- Випікаємо протягом 15-20 хвилин.
- Дістаємо і даємо повністю охолонути
- Щоб зробити глазур: змішуємо цукрову пудру і лимонний сік разом до однорідного стану і скроплюємо охолоджені сконси (коржі)
посилання на оригінальний рецепт (ВІДЕО) рецепт: