Панкейки з бананом без молока

Січень 18, 2022

Панкейки екадашні на банановому борошні

Інгредієнти:

  • 1 склянка бананового борошна (для звичайних панкейків беремо звичайне борошно)
  • 1 склянка води
  • щіпка соди
  • 1 ч.л. яблучного оцту
  • 2 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. кокосової олії
  • щіпка ваніліну

Панкейки смажаться на сухій сковороді

Приготування:

  1. У бананове борошно додаємо сіль, цукор і ванілін, перемішуємо
  2. Тонким струмком вливаємо поступово воду (можливо її потрібно менше), тісто має вийти досить густим
  3. Додаємо олію, розмішуємо
  4. Соду гасимо оцтом і додаємо в тісто, перемішуємо
  5. Добре розігріваємо сковороду та наливаємо порцію тіста, накриваємо кришкою, перевертаємо та обсмажуємо під кришкою з іншого боку
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук