Панкейки екадашні на банановому борошні
Інгредієнти:
- 1 склянка бананового борошна (для звичайних панкейків беремо звичайне борошно)
- 1 склянка води
- щіпка соди
- 1 ч.л. яблучного оцту
- 2 ст.л. цукру
- 1 ст.л. кокосової олії
- щіпка ваніліну
Панкейки смажаться на сухій сковороді
Приготування:
- У бананове борошно додаємо сіль, цукор і ванілін, перемішуємо
- Тонким струмком вливаємо поступово воду (можливо її потрібно менше), тісто має вийти досить густим
- Додаємо олію, розмішуємо
- Соду гасимо оцтом і додаємо в тісто, перемішуємо
- Добре розігріваємо сковороду та наливаємо порцію тіста, накриваємо кришкою, перевертаємо та обсмажуємо під кришкою з іншого боку