Мармурове печиво на рослинній олії

Травень 15, 2021

Веганське мармурове печиво

рецептом поділилася Світлана Осінський (Іспанія)

Інгредієнти:

  • 600 грам борошна
  • 200 грам цукру
  • 200 грам рослинної олії
  • цедра з 2-х апельсинів
  • 1 м'який банан
  • 60 мл соку апельсина
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • дрібка солі
  • 1,5 ч. л. розпушувача (можна соду)
  • цукрова пудра (для обсипання)
  • чорний шоколад порізаний маленькими шматочками

Приготування:

  1. Добре перемішати занурювальним блендером: цукор, банан, сіль, рослинне масло, ванільний цукор, цедра і сік з апельсина
  2. Поступово додати просіяне і змішану з содою борошно, акуратно перемішуючи спочатку лопаткою, а потім рукою. Тісто має бути м'яке, але не липнути до рук. Загортаємо тісто в пакет або плівку і відправляємо на 20 хвилин в холодильник
  3. Духовку розігріти до 180 градусів. Деко застелити пергаментним папером.
  4. Відщипуємо від тесту шматочок, кладемо всередину шматочок шоколаду, добре залепліваются і потім скочується кулькою завбільшки з волоський горіх і добре обкачуємо в цукровій пудрі. Викладаємо на деко на відстані, щоб при випічці печиво не злиплися між собою.
  5. Випікати 20-25 хвилин при температурі 180С

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук