ТИМ ХТО любить гостріше і ароматний!
Як спеції поєднуються з різними продуктами? Адже саме спеції допомагають нам розкрити таємні смакові властивості тих чи інших продуктів. Підкреслити, додати, збагатити і ... Зробити будь-яку страву не просто смачним, але і корисним.
ГОРОХ:
імбир, кориця, чилі, запашний перець, куркума, коріандр, шамбала, кумін, калінджі, мускатний горіх, кріп (насіння), каррі, чорний перець
КВАСОЛЯ:
чилі, запашний перець, імбир, кумін, кориця, гвоздика, шамбала, калінджі, мускатний горіх
ГРЕЧКА:
запашний перець, кумін, куркума, кориця, гвоздика, гірчиця чорна, кріп (насіння), кріп (зелень), асафетида, чилі, каррі
МАНКА:
імбир, куркумакуркума, кориця, чилі, шамбала, асафетида, каррі, мускатний горіх
ВІВСЯНКА:
куркума, запашний перець, шамбала, гвоздика, асафетида, каррі, чилі, кріп зелений
ПЕРЛОВКА:
імбир, гвоздика, запашний перець, куркума, шамбала, асафетида
ПШЕНИЦА:
чилі, імбир, каррі, мускатний горіх, кардамон
ПШЕНО:
імбир, куркума, гвоздика, гірчиця чорна, манго (плоди), чорний перець, шамбала, каррі
РИС:
чилі, імбир, кориця, гвоздика, куркума, кумін, асафетида, гірчиця чорна, кмин, калінджі
ЯЧНА КРУПА:
імбир, гвоздика, запашний перець, куркума, шамбала, асафетида
Не знайдено дописів
Написати відгук