Поєднання спецій та круп

Січень 5, 2019

ТИМ ХТО любить гостріше і ароматний!

Як спеції поєднуються з різними продуктами? Адже саме спеції допомагають нам розкрити таємні смакові властивості тих чи інших продуктів. Підкреслити, додати, збагатити і ... Зробити будь-яку страву не просто смачним, але і корисним.

ГОРОХ:
імбир, кориця, чилі, запашний перець, куркума, коріандр, шамбала, кумін, калінджі, мускатний горіх, кріп (насіння), каррі, чорний перець

КВАСОЛЯ:
чилі, запашний перець, імбир, кумін, кориця, гвоздика, шамбала, калінджі, мускатний горіх

ГРЕЧКА:
запашний перець, кумін, куркума, кориця, гвоздика, гірчиця чорна, кріп (насіння), кріп (зелень), асафетида, чилі, каррі

МАНКА:
імбир, куркумакуркума, кориця, чилі, шамбала, асафетида, каррі, мускатний горіх

ВІВСЯНКА:
куркума, запашний перець, шамбала, гвоздика, асафетида, каррі, чилі, кріп зелений

ПЕРЛОВКА:
імбир, гвоздика, запашний перець, куркума, шамбала, асафетида

ПШЕНИЦА:
чилі, імбир, каррі, мускатний горіх, кардамон

ПШЕНО:
імбир, куркума, гвоздика, гірчиця чорна, манго (плоди), чорний перець, шамбала, каррі

РИС:
чилі, імбир, кориця, гвоздика, куркума, кумін, асафетида, гірчиця чорна, кмин, калінджі

ЯЧНА КРУПА:
імбир, гвоздика, запашний перець, куркума, шамбала, асафетида

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук