Гарбузовий сир
Нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Гарбуз має бути тільки запечений - це важливий момент для того щоб сир вийшов. Гарбуз пюрировать занурювальним блендером для отримання однорідної маси в кухлик, в якому будемо доводити до готовності наш сир. При необхідності додавати по трішки воду, консистенція повинна вийти сметано-подібна (рідкувата). Окремо в мисочці змішуємо агар-агар, вода (в цілому у мене пішло 100 грамів води), 1 столову ложку гарбузового пюре, розмішуємо і відставляємо. Тим часом, ставимо кухлик з гарбузовим пюре на середній вогонь нагріваємо до загусання, добре помішувати що-б не підгорав. Додаємо в пюре масло, сік лимона, перемішуємо поки не закипить, додаємо суміш з агар-агаром, варимо ще 3-5 хвилин до потрібного загустіння. Знімаємо з вогню, додаємо харчові дріжджі, сіль, спеції та перемішаємо до однорідного стану. Заливаємо в заздалегідь приготовлену форму (я застеляла скляну форму харчовою плівкою для зручного виймання з неї) остудити і прибрати в холодильник, як мінімум на 1-2 годину
Не знайдено дописів
Написати відгук