Темпе в соєвому соусі
Нам знадобитися:
Спеції: паприка, чорний перець мелений, коріандр, асафетида.
Приготування темпе:
Темпе - поміщаємо в пароварку на 5 хвилин. Дістаємо з пароварки і режим на трикутники або кубики, що більше подобатися.
Готуємо соус, на розігріту сковороду кладемо кокосове масло і додаємо всі спеції крім асафетиди, її додають в самому кінці для збереження смаку та аромату. Потім по черзі томатний сік або паста (щіпка цукру) протушкувати і додали бульйон добре розмішати додали соєвий соус-размешали. Вводимо розведений крохмаль не безперервно помішуючи викладаємо темпі хвилин 5 під кришкою гаситься, додаємо асафетиду накриваємо кришкою і вимикаємо.
Приготування займає близько 15 хвилин.
Не знайдено дописів
Написати відгук