Темпе в соєвому соусі

Березень 4, 2018

Темпе в соєвому соусі

Нам знадобитися:

  • темпе 250 грам
  • Кокосове масло - 2 ст. л
  • Томатний сік (домашній) 200 мл.
  • Овочевий бульйон (можна просто воду) 100 мл.
  • Соєвий соус 100 мл.
  • Крохмаль 1.5 ч.л за раніше розведений у воді

Спеції: паприка, чорний перець мелений, коріандр, асафетида.

Приготування темпе:

Темпе - поміщаємо в пароварку на 5 хвилин. Дістаємо з пароварки і режим на трикутники або кубики, що більше подобатися.

Готуємо соус, на розігріту сковороду кладемо кокосове масло і додаємо всі спеції крім асафетиди, її додають в самому кінці для збереження смаку та аромату. Потім по черзі томатний сік або паста (щіпка цукру) протушкувати і додали бульйон добре розмішати додали соєвий соус-размешали. Вводимо розведений крохмаль не безперервно помішуючи викладаємо темпі хвилин 5 під кришкою гаситься, додаємо асафетиду накриваємо кришкою і вимикаємо.

Приготування займає близько 15 хвилин.

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук