Сир із кешью RAW

Січень 17, 2022

Сир кешью vegan 

рецептом поділилася Осінська Світлана (авторський, викладаю без змін)

Інгредієнти:

  • 1,5 чашки кешью (попередньо замочити 4-8 годин, потім промити, злити воду та осушити) (можна замінити на насіння соняшника, виходить не менш смачно!)  
  • 3 ст.л. зерен дижонської гірчиці
  • 3 ст.л. поживних дріжджів
  • 1/4 склянки розтопленої кокосової олії;
  • 1,5 ст. кленового сиропу (тут можливі варіанти) 1 ч.л. солі - кунжут або горіхи подрібнені, або мелений перець - для обсипання.

Приготування:

  1. Все змішати в блендері до однорідної маси
  2. Зміш покласти на плівку, згорнути кулькою
  3. Охолодити мінімум 4 години, краще довше
  4. Зняти плівку
  5. Обвалювати в кунжуті чи кришених горіхах, або в перці кришеному - на смак:)
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук