Ікра кабачкова

Січень 20, 2022

Ікра кабачкова

Інгредієнти:

  • 3 кг кабачків
  • 350 г томатної пасти
  • 1 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. солі
  • 0,5 ч.л. чорного меленого перцю
  • 4 шт. моркви
  • 150 грам рослинної олії

вихід 3 л
потрібна 6 літрова каструля з товстим дном

Приготування:

  1. Кабачки нарізаємо кубиками 1х1, якщо великі насіння - виймаємо
  2. Морква очищаємо і натираємо на тертці. 
  3. Гасимо в рослинній олії 5-7 хв. 
  4. Додаємо до моркви всі спеції, томатну пасту і кабачки, перемішуємо і тушкуємо ще 45 хв.
  5. Збиваємо блендером до однорідної маси та доводимо до кипіння.
  6. Розливаємо в стерилізовані банки та закочуємо
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук