Ікра кабачкова
Інгредієнти:
- 3 кг кабачків
- 350 г томатної пасти
- 1 ст.л. цукру
- 1 ст.л. солі
- 0,5 ч.л. чорного меленого перцю
- 4 шт. моркви
- 150 грам рослинної олії
вихід 3 л
потрібна 6 літрова каструля з товстим дном
Приготування:
- Кабачки нарізаємо кубиками 1х1, якщо великі насіння - виймаємо
- Морква очищаємо і натираємо на тертці.
- Гасимо в рослинній олії 5-7 хв.
- Додаємо до моркви всі спеції, томатну пасту і кабачки, перемішуємо і тушкуємо ще 45 хв.
- Збиваємо блендером до однорідної маси та доводимо до кипіння.
- Розливаємо в стерилізовані банки та закочуємо