Гуакамоле

Липень 11, 2020

Рецепт Гуакамоле це холодна закуска, з Пюріровать м'якоті авокадо.

Існує безліч варіантів гоукомоле.

Сама назва перекладається з мови ацтеків, які проживали на території сучасної Мексики, як «соус з авокадо». Зрозуміло, яким буде основний інгредієнт і чим обумовлений зелений колір.

Нам понадобиться:

  • 1 шт. авакадо
  • 1 ст. ложка тахини (за бажанням)
  • Пучок кінзи (петрушки, руколи на ваш розсуд, я використовувала кінзу)
  • 1 шт - помідор
  • 1 – ч. л лимонного сока
  • Спеції- 0.5 ч. л мелений чорний перець (самбар, чилі при бажанні гострого гоукомоле), щіпка солі (можна використовувати чорну сіль)
  • 2- ст. л оливкового масла  

Приготування: Всі інгредієнти чистимо, нарізаємо викладаємо в наш блендер, додаємо спеції, олія, сіль і збиваємо в однорідну масу. Викладаємо в ємність для подачі. Дрібно нарізану кубиками помідор злегка втручаємося в соус.

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук